Trenger Du Bilen Reparert? Bruk Dette Rådet

Unnlatelse av å ta de riktige beslutningene om bilreparasjoner kan forlate deg i en verden av skade. Neste gang du står overfor beslutninger om bilen din, må du være sikker på at du vet hva du gjør. Fortsett å lese for å holde deg godt informert om dine bilreparasjonsbeslutninger når de skjer.

Spar drivstoff ved å kjøre som om du har et glass vann som sitter på dashbordet. Denne praksisen hjelper deg med å unngå jack kanin starter og raske stopp. Hver gang du akselererer raskt, motoren på bilen bruker mer drivstoff enn det ville hvis du skulle akselerere med en gradvis økning i hastigheten.

Vær oppmerksom på målere og problemer lys på bilene dash. Lær å gjenkjenne varselskiltene på en bil som er overopphetet, lite olje eller ikke lader batteriet. Å vite hvilke av disse indikatorene som trenger umiddelbar oppmerksomhet kan forhindre skade på bilen din og spare deg for penger i det lange løp.

Ikke hold pekeren over teknikeren mens de prøver å gjøre arbeid på bilen din. Det er viktig at du tilbringer tid med dem for å forklare hva problemet er med kjøretøyet ditt, men når du har gjort det, la dem være alene slik at de kan gjøre jobben sin uten avbrudd.

Hvis bilens elektriske system oppfører seg merkelig, kan du prøve å rengjøre jordkablene. Bilprodusenter bruker metallkroppen på et kjøretøy til å fungere som en «bakken» for det elektriske systemet. Over tid kan området der denne kabelen kobles til rammen korrodere, noe som forårsaker en bortkommen elektrisk strøm som kan skape kaos på systemet ditt. Denne kabelen er vanligvis koblet til brannmuren eller fenderen, så bare koble den fra og bruk en stålbørste eller sandpapir for å rengjøre kontaktene.

Når det er på tide å ta bilen inn på jobb, tenk nøye gjennom om du vil gå til forhandleren eller en lokal reparatør. Forhandleren vet ofte mest om din spesielle type kjøretøy, men de koster vanligvis mest som et resultat. Vei alternativene dine og gå med det som er riktig for deg.

Se etter varselskilt med en mekaniker. Det er noen tegn å se etter når du snakker med dem om bilen din. Hvis de prøver å snakke veldig fort om de nødvendige reparasjoner, kan ikke se deg i øynene når du snakker med deg, eller prøve å børste deg av, bør du finne en annen mekaniker. De kan skjule noe, eller de kan bare bry seg om pengene.

Hold en logg som inneholder informasjon om vedlikehold som du noensinne har gjort på bilen din. For å gjøre ting enkelt, legg denne loggen i hanskerommet boksen. Hvis det er et problem med bilen din, kan denne informasjonen hjelpe teknikeren med å finne ut hva som skjer mye raskere.

Hvis du bruker alt du har lært her, kommer du til å dra nytte neste gang du står overfor å ta beslutninger om bilreparasjoner. Vet man ønsker å betale for mye eller sitte med en bil som ikke fungerer. I stedet vil du vite at bilen din er i gode hender.